Gå til innhold
Arkivverket

[#1150] Døypte, Verdal


Gjest Aase R.Sæther
 Del

Recommended Posts

Gjest Aase R.Sæther

Det undrar meg at denne basen går fram til 1932. Er der ikkje sperrefrist? Her er også inkludert uekte born med fullt namn på begge foreldre -- ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Tuuuuusen takk for påpekelsen, her har det skjedd en stor glipp. Materialet vil bli ordnet på og lagt ut igjen i henhold til retningslinjene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Normalt er det 60 år, men saker som adopsjon og generelle sensitive opplysninger har 100 års sperrefrist.Videre må vi forholde oss til Datatilsynet sine regler ettersom dette er søkbart materiale. Der er regelen slik at vi må innhente tillatelse fra alle gjenlevende personer hvis vi ønsker å tilgjengeliggjøre en søkbar database hvor disse personene forekommer.Et fødselsregister som går fram til 1932 vil naturlig nok inneholde en del registreringer av fortsatt levende personer. I dette tilfellet var det ikke innhentet tillatelse fra dem og databasen ble derfor fjernet så snart feilen ble oppdaget.Fødselsregisteret for Verdal vil bli rettet på og lagt ut igjen så snart som mulig, men nå med avgrensning til 1895.Jeg beklager feilgrepet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.