Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Greta Storm Ofteland

[#1202] Begravde i Bergen, men fra hvilken kirke

Recommended Posts

Gjest Greta Storm Ofteland

Hvem kan jeg henvende meg til for å kunne identifisere to personer med samme navn. Skulle gjerne visst mer om følgende personer:185 Andersen Jacob styrm. Aug 02 1913 120 Andersen Jacob Aug 15 1925 når og hvor de var født. Må jeg gå i hver kirkes bøker over døde, og er evnetuelt disse lagt fram for offentligheten? Hilsen Greta

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Referansene er til dødsfallsjournalene til Bergen skifterett, og det materialet er sperret i 60 år. Det betyr igjen at 1913 og 1925 for lenge siden er gjort tilgjengelig. (Vi har mikrofilmet materialet og har nå skannet mikrofilmene, og regner med å legge den digitaliserte versjonen ut på nettet før sommeren.)Oppslag viser: Jacob Andersen, 57 år gammel styrmann, bosatt Vestre Torvgt. 20, døde 2. august 1913. Han etterlot seg enken Ingeborg, og testament.Snekkermester Jacob Andersen, 72 år gammel, døde 72 år gammel 15. august 1925. Han bodde i Solaasbakken på Minde, og etterlot seg enken Bertha, samt barna Hjalmar, i California, Oscar, i Alaska, og Amalie, Bernhard og Jacob i Bergen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.