Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Pettersen

[#1377] Fødested Ringerike Buskerud ?

Recommended Posts

Gjest Bjørn Pettersen

Min mulige oldefar Nils Pjaakerud Johans.står oppført i tellingen for år 1900 på Modum med fødested Ringerike Buskerud.Hvilke kirke kan han da være døpt i.Ser at det også er en del Pjaakerud men på disse er fødestedet Hole.Takker for alle opplysninger jeg måtte få slik at jeg vet hvor jeg kan starte søket.Bjørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det blir nok dessverre en del kirkebøker å sjekke. Ringerike ble i 1964 etablert som bykommune, sammensatt av av de tidligere kommunene Hønefoss, Norderhov, Hole, Ådal og Tyristrand, kirker bl.a. Hønefoss, Norderhov, Haug, Lunder, Viker, Nes og Ytre Ådal. Navnet har tidligere vært brukt om prostiet, som favnet enda videre.Bruket Pjåkerud er imidlertid i Tyristrand, og det vil vel være fornuftig å starte der. Tyristrand er et sokn i Hole prestegjeld.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell Hamberg

Oversikten over kirkebøkene for Tyristrand under Hole prestegjeld finner du her:Lenke Kjell H

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.