Gå til innhold
Arkivverket

[#1557] En norsk familie i Syd-Afrika


Gjest Anette S. Clausen
 Del

Recommended Posts

  • 3 år senere...
Gjest Bjørn Davidsen

Der er fleire lenker på sistnemnde side som ikkje vil seg. Det har jo vore endra litt på adressar og katalogar opp gjennom.Den utgåva av artikkelen Marianne Sulesund søkjer etter, er Sofie Norgaards originalartikkel. Den engelske utgåva [url="http://digitalarkivet.uib.no/sab/norwfam.htm>http://digitalarkivet.uib.no/sab/norwfam.htm er ei omsetjing til engelsk av originalen. Den utgåva eg har liggjande ute på /fndbred/ og som det vert synt til i innlegg 3, er originalen i meir moderne språkdrakt - og kan hende litt lettare å lese for folk i dag enn sjølve originalen. Men eg meiner eg har med heile innhaldet.Elles finst det fleire omtalar av beretninga. Den Gisle Jersvik har lenke til i Bergensposten, av MB Fisk, finst òg på norsk med ei innleiing eg har skrive:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Det har vært noen serverskifter i løpet av de fire årene som har gått siden jeg la ut den meldingen. Jeg regner med at en del av artiklene på den gamle artikkelsiden til Statsarkivet i Bergen ligger på den for tiden sykemeldte serveren vår. Den er snart frisk og vil bli satt i drift igjen. Da vil det være mulig å få tilgang til disse artiklene igjen. Vi beklager dette rotet, men den gamle artikkelsiden er ikke den vi sjekker oftest, så det er godt andre følger med for oss!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.