Gå til innhold
Arkivverket

[#1607] FT Løiten 1900


Gjest Espen Skjærbakken
 Del

Recommended Posts

Gjest Espen Skjærbakken

Det synes å mangle relativt mye opplysninger fra folketellingen i nettutgaven, eks. fødselsår på veldig mange. Det virker også som det har skjedd en sammenblanding mellom patronymikon og gårdsnavn, slik at for noen står bare det ene, mens andre har to navnefelter. Skyldes dette konverteringsproblemer? Jeg ha sett papirutgaven av samme telling, basert på Dovre dataarkivs registreringer, og der er navn og årstall med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Filen som vi har lagt ut kommer fra Dovre Data, og skal være identisk med den de har produsert papirutgave fra. Dersom det er falt ut opplysninger, eller det har skjedd forskyvinger mellom felt, og det ser unektelig ut til å være tilfellet her, må vi få kontrollert vår mot originalen, som ligger i Statsarkivet i hamar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Denne teljinga kom som eit rekneark og krov ein del spesialprogrammering for å få på plass. Då kom eg i skade for å tapa siste variablen i alle postar. Der fødestad mangla gjek det ut over fødselsår.Når det gjeld patronym og slektsnamn, har me dette i eit felt for dei andre kommunane og dei vart av den grunn også slått saman for Løyten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.