Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Solfrid V. Ormøy

[#1627] Registrering av kirkebøker for Herdla

Recommended Posts

Gjest Solfrid V. Ormøy

Jeg ser med glede at det er lagt ut en oversikt over fødte og døde for Herdla. Jeg driver også å registrerer kirkebøker for Herdla og har til nå fått registrert Konfirmerte for perioden 1859-1869 og gifte for perioden 1856-1877. Er dette noe materiale dere kunne være interessert i?Jeg lurer også på om dere registrerer fødte i Herdla mellom 1815-1869 samt døde for samme periode, og eventuelt om det er lenge til det blir lagt ut?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Vi er i samarbeid med kommunene Radøy og Øygarden i ferd med å få registrert kirkebøkene (for Manger og Herdla) fra 1759 og så langt opp som materialet er tilgjengelig. Herdla ble skilt ut fra Manger i 1869, slik at materiale fra før dette tidspunktet vil være å finne i kirkebøkene for Manger. Dødsfall i Herdla 1849-1869 ligger i databasen for Manger, som alt ligger ute. Og det vil komme mer materiale ut før nyttår.Vi vil selvsagt være interesserte i å få tilgang til det materialet som er registrert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.