Gå til innhold
Arkivverket

[#1647] Montana 1880 ?


Gjest Harald Bj. Thunem
 Del

Recommended Posts

Gjest Harald Bj. Thunem

Har leita i alle 1880 folketeljingane på "Nordmenn i USA"- Dig.arkivet - utan å finne Hans Christensen Thunem. Kanskje ikkje så rart då han mest truleg slo seg ned i Montana etter å kome til landet 10 år tidlegare. Er det nokon som kan tipse meg om lenke til tilsvarande folketeling , MONTANA 1880 ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Proessor Gerhard Naeseth arbeidet med å registrere nordmenn og norskættede i USA, bl.a. i 1880-tellingen. Etter hans død er arbeidet fortsatt ved Vesterheim, og av Lars Øyane, men materiale fra Montana har vi ikke fått. Nå var det nok ikke mange nordmenn i Montana i 1880, såvidt jeg kan se var det bare et county der med nordmenn før 1880. En mulighet er å ta kontakt med Blaine Hedberg ved Vesterheim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Harald Bj. Thunem

Takk til Yngve Nedrebø. Er det mogleg å seie noko om når nye folketeljingar frå USA 1880, kan vere tilgjengeleg via Digitalarkivet ? ( Montana, California m.m.?)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.