Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Marthinsen

[#1766] 1865 - 0231 Skedsmo

Recommended Posts

Gjest Bjørn Marthinsen

"Tandberg Dampsags Arbeiderboliger" ligger i tellingen bare med gårdsnavn "A: Søndre Hus", "B: Midterste Hus" og "C: Nordre Hus" i recorden for første hovedperson i hver bygning (Record type 1). "Tandberg Dampsags Arbeiderboliger" burde vært kopiert inn foran den nåværende teksten på hver av disse. Ligger i Record type 9 foran Søndre Hus.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Me har nokre 1000 filar. Det er umogleg å føreta indivdulle tillempingar. Men me tenkjer faktisk på korleis me skal gje folk tilgang til data me av forskejllige grunnar ikkje kan presentera i det vanlege system vårt. Eg vil atter minna om at me har berre 0,7 stilling. Me satsar først og fremst på å vedlikehalda analysesestemet, få ut nye data (ca 500 basar pr. år) og å svara på spørsmål, i forum som dette og pr. e-post. Det tek det meste. I tillegg prøver me å byggja ut hjelp og dokumentasjon og å forbetra systemet vårt. Men det er faktisk så få timar igjen av veka at dette går ikkje så fort som me ønskte oss.Så av den grunn må nok både Bjørn og andre vera tolmodige med oss.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.