Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Morten Dreier

[#1834] Organiseringen av Digitalpensjonatet

Recommended Posts

Gjest Morten Dreier

Jeg synes det er litt vrient å finne fram i Digitalpensjonatet ettersom antall registratorer øker. Listen med navn over hvem som er ansvarlig, sier med svært lite om hvilke data og hvilket område som er registrert. Hadde det vært en ide å lage en lands- og kilde-messig oversikt slik som det er i resten av arkivet over pensjonatet også?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Davidsen

Alt i DP ligg òg inne i dei andre registra. T.d. finn du min fil med vigde i Laksevåg under Kjeldetype, Kyrkjebøker, vigde, Hordaland, Laksevåg - eller frå Dagens kommunar, ... osb.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Astrid Ryen

Hei!Jeg anbefaler deg å gå "Slekthistoriske kilder 1500 - 1900" hvor Asle Jonassen har lagt ut en til envher tid oppdatert oversikt over ulike kilder. Her finner du lenker til kilder som DA, DP, RHD, DIS - Norge, ulike slektshistorielag og hjemmesider etc. Adressen er Lenke Astrid Ryen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.