Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Hans Mathisen

[#1939] Døpte i Fana 1712-99

Recommended Posts

Gjest Hans Mathisen

I et par kontrollerte tilfeller viste det seg at det er fødselsdatoen som er angitt, ikke dåpsdatoen. Vet ikke om dette er gjennomgående, men man bør kanskje være litt obs.MVH

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Kirkebøkene for Fana sier "Døbte" om de aller, aller fleste - som naturlig må være. Det kan nok tenkes at presten noen ganger registrerte fødselsdato, men jeg vil tro at det bare var i tillegg til dåpsdatoen, og når han uttrykkelig skriver det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bernt R. Sørensen

Ved hjelp av den utmerkede søkefunksjonen har jeg med forrige innlegg funnet svaret på mitt spørsmål. Hadde det vært mulig å få lagt definisjonen inn i overskriften? Dvs 'Dåpsdato' i steden for bare 'Dato'? Dermed vil all tvil bli ryddet unna. Jeg ser at jeg allerede må ta igjen noen av de registreringene jeg allerede har utført. Mvh Bernt R.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.