Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per Helge Seglsten

[#2035] kirkebokprosjektet

Recommended Posts

Gjest Per Helge Seglsten

Jeg ser at mormonerne er i ferd med å gjøre en rekke kirkebøker tilgjengelig på nettet. Gjøres det noe for å hindre at kirkebøker registreres dobbelt nå som digitalarkivet og DIS har startet sin kirkebokregistrering? Og hadde det vært en idé å inngå et samarbeid med mormonerne, slik at DIS-medlemmer leste korrektur på det mormonerne har lagt ut, ettersom det jo av erfaring er mange feil i mormonernes avskrivinger?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Vidar Holum KROA

Hei Vi har hatt sonderinger om dette, ut at det førte fram. Materialet var ikke lett nok tilgjengelg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Are S. Gustavsen

Dette spørsmålet var også oppe på Jubileumsseminaret til Norsk Slektshistorisk Forening 20. oktober. Det virket ikke som om Mormonerne tok sikte på noe samarbeid i det hele tatt. Og dette er kanskje like greitt, da de "uttrekk" som er gjort fra kirkebøker mht døpte og gifte, er for knappe til å kunne kalles kildetro. Det bli med andre ord; mye lek med navn.mvh Are

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.