Gå til innhold
Arkivverket

[#2070] Feil i 1801 for 0237 Eidsvold


Gjest Trond Lunde
 Del

Recommended Posts

Gjest Trond Lunde

Det er kommet inn en teknisk feil.Under Elstad væstre: -skal avsluttes med nr. 568 Malene Halvorsd.Under Jøndahl væstre: - etter nr. 782 Anne Amundsdtr. skal inn f.o.m. nr. 569 Poul Christophersen, deres børn, 16. t. o. m. nr. 597 (mad. sal. Sandmark)Dette er sjekket med originalen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Takk for feilmeldingen og for at du har sjekket dette med originalen. Vi har startet et feilmeldingssystem som gjør det mulig å legge inn nettopp slike meldinger og når det er kommet såpass mange meldinger at det svarer seg for oss å legge ned det omfattende arbeidet det er med å rette i dataene og generere dem på nytt, da skal vi få ordnet det. Vi har ikke tilgang til originalkildene og må derfor forholde oss til dataene slik det er registrert og der finner vi Poul Christophersen m/familie under Elstad vestre. Så det skyldes ikke en teknisk feil, men en registreringsfeil. Hvis du ikke allerede har lagt feilmeldingen inn i systemet vårt, ville vi satt stor pris på om du gjorde det. (Etter at du har funnet feilen, klikker du på Korrektur-lenken over tabellen. Nå vil det være en lenke foran hver person, klikk på lenken til P.C. og fyll inn skjemaet.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.