Gå til innhold
Arkivverket

[#2137] Manntallene 1663-1666, Romsdal og Sunnmøre


Gjest Marianne Holck
 Del

Recommended Posts

Gjest Marianne Holck

HeiHva er grunnen til at ikke prestemanntallene 1663-1666 for Romsdal og Sunnmøre fins i Digitalarkivet? De ser ut til å eksistere (har sjekket registraturet og mikrofilmkorti Riksarkivet. Vi de eventuelt bli lagt ut senere?Marianne Holck

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Manntalla er ikkje fullstendige, og det er ikkje umiddelbare plananr om å gjera dei ferdige. Ein grunn til det er at avskrivarstaben vår ville ha problem med å lesa skrifta og at me på den måten ville fått eit opplæringsproblem. Men me er på jakt etter ein måte å få gjort dei ferdige på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 år senere...
Gjest Anette Skogseth Clausen

Det er planer om å digitalisere alt mikrofilmet materiale som finnes i Riksarkivet. Kirkebøkene var først ut, neste på listen er tinglysingskildene. Når dette er ferdig tror jeg det var snakk om lensregnskapene, men så er det kanskje manntallene sin tur derigjen? Uansett, det er i planene og kommer på nett etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

Er det det samme som er årsaken til at Etne prestegjeld ikke er med i disse to databasene (innholdet er med under):Prestemanntallet 1663-1664 for Sunnhordland, Hardanger: Eidfjord prestegjeld Gravens Prestegjeld Knudseruig Prestegjeld Kvam (Vikør) prestegjeld Ulvigs Prestegjeld Wigørens Præstegield Manntall 1663-66 Sunnhordland og Hardanger Prosti:Fieldberg Præstegield Finnaas Prestegield Schaanevig PræstegieldStrandebarms PræstegieldTysnes Prestegjeld Mvh Arnfrid M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.