Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jostein Søreide

[#2212] Emigrant Mons Haktorsen Søreide

Recommended Posts

Gjest Jostein Søreide

Min forfader, Mons Haktorsen Søreide, emigrerte to ganger fra Bergen havn. Første gang 13. mai 1897 med Allan Line, og andre gang 14. april 1910 med Canadian Pacific. Finnes det kilder som kan fortelle mer om hvilke skip han reiste med, deres reiserute etc.? Da han emigrerte i 1910 bosatte han seg i British Columbia eller Saskatchewan. Er det mulig å finne ut noe mer konkret om hvor han bosatte seg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Fikk lyst til å blåse liv i noen gamle emigranter som det har vært heller stille om. Har du funnet din Mons? Hvis ikke er det f.eks. mulig at andre i familien på et senere tidspunkt kan ha emigrert og oppgitt hans adresse som destinasjon i manifestet på Ellis Island? [url="http://ellisisland.jewishgen.org/GenSearch/Search?LNMDM=&FNMDM=&TOWNDM=&REPEAT26=&firstkind=close&FNM=&kind=close&LNM=soreide&townkind=close&town=&SYR=&EYR=&offset=1&SAGE=&EAGE=&pagesize=50&BSYR=&BEYR=>LenkeHaktorsen Lenke Kom han fra gården Søreide i Austevold?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.