Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjarne Paul Nerby

[#2380] Mulige Reiersen i "Bamble"-området.

Recommended Posts

Gjest Bjarne Paul Nerby

Regine Pedersen ,f.12.09.1850,Vardal flytter til Jarlsberg 20.april 1875 og gifer seg 14.12.1875 med Reier Andreas Olsen G...vold(?)(usikkert),f.9.5.1847 i "Holden"(?),konf.5.10.1862.Far:Edvind(?)(Eivind)....vold(tolket som "Grønvold", men dette kan være feil.)Begge "forsvinner" etter dette,men man skulle jo tro at barn født etter disse kunne bli kalt "Reiersen".Det er grunn til å tro at barn ble født like etter vielsen.Kan noen hjelpe på dette?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hans Mathisen

Det er/var faktisk en plass eller et bruk i Drangedal som heter/het Grønvold. Har nylig snakket med en bekjent som har slekt derfra.Kan det være interessant her? Mvh.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjarne Paul Nerby bjarne.nerby@hydro.com

Ja,det kan faktisk være mulig.Det ser ut som de kaller seg Grønvold etter giftermålet.Trolig er det de som i 1965 bor ved (i) Stathelle,hvor han er Kjøbman.Jeg må nå finne om de har barn.Dersom du undersøker litt med din kilde er det fint. Det kan tenkes at de også har barn,hvorav noen kaller seg "Reiersen" etter faren "Reier Andreas".

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.