Gå til innhold
Arkivverket

[#2462] Saknad barnafader


Gjest Arvid Andersen
 Del

Recommended Posts

Gjest Arvid Andersen

Vi saknar uppgifter om en person med ett namn som vi tyder som Contorist Axel Rudolph Engan från Åbyhoved. Han blev i 1871 far till en oäkta född dotter, Ragna Alvilde Eugenia. Axel bodde då på Tobodgaten 24 i Kristiania. Mor till barnet var Indiana Olsen från Nes på Romerike som vid tiden för födelsen bodde på Grenlandsleret 16. Vi kan heller inte lokalisera Indiana (det fanns många på Nes). Ragna var i 1875 plejebarn hos Vognmand Nielsen i Oslo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Hamberg

Med fare for å komplisere sakene ytterligere - du bør også lete etter Indiane/Indiana Olsen/Olsdtr. Navn i folketellinger må alltid gis litt romslighet i skrivemåten. Har du forresten hennes alder i 1871?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Kanskje er det henne du finner i RHD`folketelling i 1865.Hun er født i 1854,datter av Ole Larsen og Gurine Olsdatter.De bor på Vangen (Rolstad)gård i Ullensaker.Fødested :Ullensaker Sogn og Næs prestegjeld.Søk etter Indiana Olsdatter.RHD finner du under info her på Digitalarkivet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arvid Andersen

Tack till Kjell Hamberg och Rune Thorstensen för visad intresse och tips. Vi har lokaliserat 7 möjliga Indiana/Indiane på Romerike i tiden mellan 1845 till 1855, men det går inte fastställa vilken det eventuellt kan vara. Det står inte i kyrkoboken hur gamla föräldrarna var när Ragna Alvilde föddes. Om Ni eller andra vet något om Engan och Åby..... Det ser ut som Åbyhoved, vore vi mycket tacksamma. Arvid Andersen arvid@talab.se

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.