Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kristian Aune

[#2471] Brev fra Biskop Neumann i 1832

Recommended Posts

Gjest Kristian Aune

Jeg har en kopi av et brev sendt fra Biskop Neumann i Bergen i 1832. Brevet er sendt til Sogn, og gjelder muligens et besøk som Biskopen skulle på ? Jeg har lagt ut kopi av brevet på hjemmesiden min (dårlig kvalitet, skannet fra en papirkopi).Brevet ligger på : [url="http://home.sol.no/~kr-aune/forside.jpg>http://home.sol.no/~kr-aune/forside.jpg http://home.sol.no/~kr-aune/side-1.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Kort fortalt: Biskopen skulle til Sogn for å være med på innvielsen av Tønjum kirke 27. og 28. september 1832, og bad prosten ta kontakt med den nyutnevnte soknepresten i Lærdal Niels Rosing Bull (1804-1857), som oppholdt seg i Kristiania, for å få undersøkt om han kunne komme til Lærdal i forkant av kirkeinnvielsen, slik at bispen kunne ordinere ham ved samme begivenhet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.