Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjarne Paul Nerby

[#2541] Fredrik Gade(Talvik/Alten)-hvor gifter disse seg?

Recommended Posts

Gjest Bjarne Paul Nerby

Fredrik Georg Gade,landkirurgen som omkom i Langfjorden i Alta,30.09.1776 etterlater seg minst 1 Fredrik Gade.I tillegg har vi en til med samme navn(kanskje barnebarn):For å finne mer data på disse leter vi etter inngåtte ekteskap.Men disse ser ikke ut til å være inngått i Talvig hvor de bor og lever.Spørsmålet er hvor giftet de seg?i) Kirurgen giftet seg ca.1774-1776 med Elen Cathrine Heierii) Fredrik Gade II(evt III) gifter seg første gang og annen gang med hhv a)Karen Margaretha Knudsdtr.ca 1818-1822 b)Birgitte Olsdtr.ca 1829-1833.De hadde gode forbindelser til amtmanden, Sommerfeldt, som holdt til i Wadsø(?) på den tiden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Morten B. Gade

Det er laget en egen bok om "Slektene Wallem og Gade". Den har de på Deichmanske Bibliotek. I boken har du en fullstendig beretning om Landkirurg Fredrik Georg Gade og hans etterkommere. Eldste sønn ble alltid kalt Fredrik Georg, så det er mange F.G. Gade.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.