Gå til innhold
Arkivverket

[#2592] Marthe Malene Andersdtr, gift Bergen 1823 med Lars


Gjest Kari Larsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Kari Larsen

Jeg prøver å finne når hun er født, og har funnet følgende 3 mulige kandidater:Marthe Malene, f. 7.5.1798 (døpt Korskirken) m/ foreldre Anders Nielsen og Ingeborg Knudsdtr (Døypte i Bergen 1668-1815 - nr 16851)Marte Mallene f. 11.12.1803 (døpt Domkirken) m/ foreldre Anders Rasmussen og Birte Marie Olsdtr (Døypte i Bergen 1668-1815 - nr 31494)En Martha Malena Andersen (ikke datter) fantes i 1801-tellingen (395) og var da 2 år.Er det noen som kjenner hennes forfedre? Hun ble gift i Korskirken..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Kanskje du kunne "i forumet som gjelder kildene" spørre om arkivaren kan gjøre ett oppslag på hvem som er far til bruden (Marthe Malene), det gjorde jeg og fikk kjapt svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Kirkeboken forteller bare at faren til Marthe Malene Andersdatter var "Anders", men sier at hun ved vielsen var 22 år, og født i Korskirkesoknet.Vi finner bare en konfirmant i Korskirkesoknet med riktig navn. Hun var konfirmert i 1813, 15 år gammel.Og da peker vel indisiene mot Marthe Malene, f. 7. mai 1798?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kari Larsen

Takk for kjapt svar! Det er tydeligvis ingen problemer når det gjelder Bergensere her! Tenk om det hadde vært like greitt med slektninger i resten av landet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.