Gå til innhold
Arkivverket

[#2676] God Jul!


Gjest Svein Bjarøy
 Del

Recommended Posts

Gjest Svein Bjarøy

De beste ønsker for julen og det nye året til alle brukere og medarbeidere i Digitalarkivet !!!Ser frem til det nye året med mye nytt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjørn Davidsen

Eg vil òg nytte høvet til å ynskje alle, både dei som arbeidar i og med Digitalarkivet og alle som gjer bruk av det, ei retteleg god jul. Takk òg for den flotte julegåva me fekk av Digitalarkivet i form av heimesida med Hans Hansen Lillienskiold d.y. sine bilete.God jul alle saman!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Brukerne av Digitalarkivet ønskes en God Jul.8-10 nye filer ligger klar for utlegging mellom jul og nyttår, forhåpentligvis til glede og underholdning (men fortsatt kanskje mest for alle som har tilknytning til Bergen og vestlandet).Tidlig i det nye året vil vi legge ut emigrantmaterialet fra Ålesund (under registrering) og Kristiansund (skrevet ved Statsarkivet i Trondheim, under korrektur).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marianne Hella

Fortsatt god jul til alle slektsforskere- og et godt nytt år, forhåpentligvis uten millenniumskræsj på Digitalarkivets sider...:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.