Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Abrahamsen

[#2726] Ole Abrahamsen f1853 Nore,Bu

Recommended Posts

Gjest Rune Abrahamsen

Jeg søker opplysninger om min oldefar Ole Abrahamsen f1853 Nore,Buskerud.Finner han i FT1900 Kilebygden Solum gift med Margit (Andres,Bakken)? f1865 Nes,Hall,Bu.Han skiftet sannsynligvis navn ca1870-75,bodde da visstnok i Sandefjord-området(Pokstad el lign)?.Finner han ikke i FT1865 på grunn av navnebytte. Kan noen hjelpe?På forhånd takk,Rune.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell Hamberg

Kan det tenkes at han flyttet til Vestfold før 1865? I tilfelle vil du oppdage at FT1865 for Vestfold ikke er tilgjengelig på Nettet (må et par unntak). Inntil videre må denne folketellingen leses i mikorfilmkopi av originalen eller kjøpes innbundet fra RHD i Tromsø.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tormod Thoresen

Ole har tydeligvis reist fra Nore før 1865 og Margit er muligens døpt før folketellingen. Hun bor i hvertfall ikke på plasssen Bakken i Nes på den folketellingen.Du har nok noen år foran deg med en spennende og tidkrevende hobby.Det letteste for deg er å gå på biblioteket i Skien å bestille kirkeboksruller for de aktuelle kirkesogn.Så kommer du sikkert til å finne mye spennende.Det kan også hende at man på biblioteket i Skien kan ha en del gode bygdebøker. - Kanskje fra Nore. Nes i Hallingdal må du nok vente noen år med å få tak i bygdebøker fra, men de er på vei.Terje Østro på Gol er iferd med å skrive ett par -tre bøker, men det tar litt tid.Lykke til!!mvh Tormod

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.