Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Otto Jørgensen

[#2733] Siri Johannesdtr. Snik, Salhus, Avaldsnes, Torvest

Recommended Posts

Gjest Otto Jørgensen

Ivar Bårdson Født 1762 Snikholmen, Snik, Avaldsnes, Karmøy Døpt 28 feb 1762 Avaldsnes kirke, Karmøy Gravlagt 1 des 1805 (finnes igjen på side 458 i Avaldnes II) Han ble 19.9 1790 gift i Skåre Kirke med Siri Johansdtr. Her er ikke angitt foreldre (fedre)Familien flyttet senere tyil NorheimNordre, torvestad, hvor han fra 1791 får festeseddel på senere bnr 10 (side 752 i Torvestad) Her er det han gift at Siri Johannesdtr er dpå 8.6.1766 og død 30.1.1836 og angitt som datter til Johannes i SalhusetI kirkeboken finner vi at i Avaldsnes kirke er døpt Siri datter av Johannes Sahlhusen og som faddere er Aslach Bøe, Sjur Cachen, Margrethe Bøe, Gunvor Nordbøe, Malene HaversdtrHvem er virkelig Siri Johannesdtr ?????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Otto Jørgensen

Jeg har ikke kommet lengre med denne Siri Johannesdtr.Det har nå gått vel 3-1/2 år siden jeg tok oppsaken og det kan jo i mellomtiden har kommet til noen som kan har kommet i kontakt med denne Siri ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.