Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Gurli Holte Heimsbakk

[#2919] Heintze gift i Trondheim

Recommended Posts

Gjest Gurli Holte Heimsbakk

Har funnet ei anemor som her Birgitte Marie Heintze hun var gift med Sivert B. Stabell f.1732, de giftet seg i 1757, har noen - noen opplysninger om denne Birgitte Marie????MVH,Gurli

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sølvi Lerfald

Bergita Maria Heintze ble født i 1731 i Bergen, døpt 27. mars (Korskirken). Foreldre: sersjant Johan Christopher Heintze og Maria Hammer. Jeg har ikke klart å finne ut hvor Johan Christopher kommer fra.Maria Hammer ble født i 1704 i Bergen, døpt 9. januar (Korskirken). Foreldre: Svend Hammer og Berte Arentzdatter. Svend Hammer tar borgerskap i Bergen 18. november 1695. Hans fødested oppgies å være Kristianstad i Skåne.Du vil finne de fleste av disse opplysningene i kirkebøkene i digitalarkivet, men navnet Heintze er skrevet på de underligste vis: Henze, Hæntze, Høntze osv.Jeg har funnet 5 barn til Johan Christopher og Maria, 3 av dem født i Bergen, mens 2 er født i Hamre (Hammer).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gurli HH

Heisan Sølvi!Tusen takk for svar, det var en stor hjelp!!!GHH:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.