Gå til innhold
Arkivverket

[#2919] Heintze gift i Trondheim


Gjest Gurli Holte Heimsbakk
 Del

Recommended Posts

Gjest Gurli Holte Heimsbakk

Har funnet ei anemor som her Birgitte Marie Heintze hun var gift med Sivert B. Stabell f.1732, de giftet seg i 1757, har noen - noen opplysninger om denne Birgitte Marie????MVH,Gurli

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sølvi Lerfald

Bergita Maria Heintze ble født i 1731 i Bergen, døpt 27. mars (Korskirken). Foreldre: sersjant Johan Christopher Heintze og Maria Hammer. Jeg har ikke klart å finne ut hvor Johan Christopher kommer fra.Maria Hammer ble født i 1704 i Bergen, døpt 9. januar (Korskirken). Foreldre: Svend Hammer og Berte Arentzdatter. Svend Hammer tar borgerskap i Bergen 18. november 1695. Hans fødested oppgies å være Kristianstad i Skåne.Du vil finne de fleste av disse opplysningene i kirkebøkene i digitalarkivet, men navnet Heintze er skrevet på de underligste vis: Henze, Hæntze, Høntze osv.Jeg har funnet 5 barn til Johan Christopher og Maria, 3 av dem født i Bergen, mens 2 er født i Hamre (Hammer).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.