Gå til innhold
Arkivverket

[#3101] Søker slektniger fra bla N-Trøndelag


Gjest Gurli HH
 Del

Recommended Posts

Gjest Gurli HH

Søker etterkommere etter Ole J. Holte f. 1875 i Ålen, giftet seg med Anna fra Rindal. De hadde mange barn : Jon, Anna, Olga, Rudolf, Johan, Petra, Ragna og Bernhard. De bodde ei tid på Glåmos.v/Røros.Jon var ugift men hadde sønnen Oddvar. Mulig flyttet til Surnadal/Sunndal???Anna var gm Kolbjørn JohnsenRagna ble gift med Henry Holmen de hadde barna: Gerd(bosatt i Skage - Namdalen???) , Astrid, Hans Ole og Randi Helen. Ønsker og komme i kontakt med disse evt. etterkommere!!! Eller noen som kjenner de....MVH, Gurli Holte Heimsbakk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sør-Trøndelag

Vet ikke om dettte er til så mye hjelp, men på Ler i Melhus Kommune, Sør-Trøndelage bor det mange med navnet Holthe. Siden du skriver navnet uten "h" er det ikke sikkert det er slekt, men navn forandres jo opp igjennom årenes løp.(?)Håper du finner ut av det du søker!! Vennlig hilsen, Tone!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gurli HH

Hei Tone! Desverre tror jeg med sikkerhet og si at dette ikke er slekt - men takk for omtanken:)GHH:) (Hans Ole er bosatt i Mo i Rana og Gerd tror jeg var gift Elstad..... noen som kjenner til dem???)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.