Gå til innhold
Arkivverket

[#3227] Carl Fredrik Dahl f. 1855 i Stockholm


Gjest Ola Herje Raumli
 Del

Recommended Posts

Gjest Ola Herje Raumli

I FT 1900 for Kristiania finnes familien til Carl Fredrik Dahl og Regine Dahl (f. Andersdatter 1854 i Hedrum). Er det noen som har opplysninger om Regines slekt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Hamberg

Du finner Regine Andersdatter, f.1854 i Hedrum under FT1865 (i RHD). Hun bor i Brunlanes sammen med moren, Berthe Cecilie Sjulsdatter, f. 1830, åpenbart nylig enke, og flere søsken.I mormonerdatabasen "familysearch.org" finner du at Berthe Sjulsdr giftet seg med Anders Olofsen den 2.1.1855 i Hedrum, Vestfold.I samme database finner du også fødsel for Berthe Cecilie Sjursdatter (20.1.1829) og navnene på hennes foreldre Sjul Kittelsen og Anne Iversdatter.Når det gjelder fødsel for Anders Olofsen, blir navnet for alminnelig i "familysearch" til at det er mulig å finne ham uten ekstra opplysninger. I kirkeboka for Hedrum burde det imidlertid stå tilstrekkelig med opplysninger til at du kommer videre med den siden også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Hamberg

Iflg. "familysearch" giftet Sjul Kittelsen og Anne Iversdatter seg 12.2.1816 i Hedrum (søk via Anne Iversdatter).Sjul Kittelsen er trolig identisk med grenader Siul Kittelsen (20) som du finner i FT 1801 for Friderichsværn (Stavern).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Hamberg

Enda en ting: Se under gården "Stampen" i Hedrum i FT 1865 (RHD). Sjur Kittelsen og Anne Iversdatter er da fremdeles i live. Det står også hvor og når de er født.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.