Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Laila NOrmann

[#3428] Sæhlie i Vang, Hedmark

Recommended Posts

Gjest Laila NOrmann

Hei, jeg har fått "blod på tann". Er det noen som har bygdeboka for Vang, Hedmark i sin nærhet, og kan finne Ingeborg Olsdatter Sæhlie f. 1841, datter av Ole Gulbrandsen Sæhlie og Ingeborg Pedersdatter Skappel der? (Er Ingeborg Skappel født i Ringsaker?)Jeg ønsker meg fødsels/dødsår på Ole og Ingeborg og evt. søsken av Ingeborg Olsdatter. Dette er en "fortsettelse" av tema no 1308. Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Steinar Vasaasen

Bygdeboka for Vang har desverre hittil bare utkommet i 2 bind av 5 (?) planlagte. Sælid gård er ikke omtalt i de 2 utkomne bind. Jeg har derfor p.t. ingen mulighet til å finne det etterspurte. Det er imidlertid igangsatt arbeid i regi av Hedmark Slektshistorielag med registrering av kirkebøkene for Vang/Hamar uten at jeg vet hvor langt dette er kommet. (Skappel er ihvertfall i Ringsaker.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Normann

Takk, Steinar! Jeg får bare se i kirkebøkene på Riksarkivet. Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.