Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørn Pettersen

[#3722] Hvem var Christian Olsen Hafnor

Recommended Posts

Gjest Bjørn Pettersen

Hei sitter her og lurer på en ting.Min tipp tipp oldefar het visstnok Christian Olsen Hafnor f. 1845.Gift med Inger Marie Nielsdatter f.1841.Jeg sitter her og leser om Hafnor slekta i Ringerikske slekter av Lagesen men jeg kan ikke finne noe ut om han.Er åpne for innspill og forslag på hvor han hører hjemme. Bjørn Pettersen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Pettersen

Finner han under f.Tellingen år 1900 i digitalarkivet skrives navnet Kristian og bor på gården Løkken i Hole.Det er vel bare en mulighet at han hadde bopel på Hafnor gård og senere tok navnet ??????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kari Larsen

Ja, det var jo tre Hafnord-gårder i F 1865. Jeg har også en Hafnor i familien (Christen Nielsen Hafnor (1838-1918), visstnok født i Drammen (eller kanskje bare bosatt der senere?). Mens hans far som bodde på Hafnord gård er bare registrert som Niels Pedersen hos meg (1794-1882).Din Christian Olsen kan f.eks. være Cristian Ols. ugift tjenestedreng, 19 år, på Tyristrand i 1865-tellingen. Men der er riktignok Modum oppført som fødested. Det er flere med samme navn der, men han kan jo også bo andre steder. Min Christen bodde også i Lommedalen, og da måtte jeg søke på Akershus, Østre Aker..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.