Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørg Thorsrud

[#3980] Jon Arnesen og Mari Olsdatter Gausdal Østre

Recommended Posts

Gjest Bjørg Thorsrud

Har forsøkt samme spørsmål tidligere, men dessverre ingen respons. Ser at Gausdal er tema for tiden så jeg pøver igjen. Jon Arnesen og Mari Olsdatter Sørbøns barn Ingeborg ble født i Gausdal 1808 iflg. kirkeboken Gausdal. Jon Arnesen og Mari Olsdatter flyttet senere til Elverum hvor de fikk en husmannsplass. Kommer ikke bakover da jeg ikke finner vielsen i Gausdal, mest sannsynlig 1807 eller 1808. Har funnet en Mari Olsdatter i 1801 tellingen under garden Sørbøn, da var hun i tjeneste og 20 år gammel. Finner heller ikke utflytting fra Gausdal eller innflytting til Elverum. Kan noen hjelpe meg ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Arnolf Bjørndal

Hvis de giftet seg omkr. 1807-08, burde det vel være mulig å finne Jon Arnesen i 1801? Jeg ville prøvd "eliminasjonsmetoden": Let opp alle ved navn Jon Arnesen og se om du finner at noen av dem giftet seg med en Mari Olsdtr. Jeg tror jeg først ville sett i Oppland og Hedmark fylker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.