Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torill Stork

[#4073] Elette og Helmer Pedersen, Sørgården i Vefsn

Recommended Posts

Gjest Torill Stork

Er svært interessert i å høre om det er noen som vet noe om Elette og Helmer Pedersen, bosted Sørgården i Vefsn. De hadde en datter ved navn Nora, født 31.05.1889, senere gift med Didrik Reinfjell. Det vites lite om foreldrene hennes, og spesielt hennes mor, Elette. Er svært takknemlig om noen skulle kjenne til noe som kan oppklare hvem denne Elette var, hennes foreldre, og hvor de kom fra.TAKK! Torill

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Andreas Sørgård

Helmer Pedersen var gift med Anne Bergitte (Elette må være en feilsaving) Johansdatter (f 3/4 1858). Hennes foreldre var Johan Petter Andersen Sørgården (f 1828), gift 1852 med Berith Maria Nilsdatter Ner-Svenningdal (f 1829). Hennes slekt kan følges videre bak i tid i 'Grane gårdshistorie' av 'Vefsn Bygdebok' særbind IIIb. Ettersom det er lenge siden dette temaet ble lagt inn, er det en viss mulighet for at du allerede har fått greie på dette, men jeg tar sjansen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.