Gå til innhold
Arkivverket

[#4218] Svend Theodor Christiansen, Hobøl i Østfold


Gjest Torill Berg
 Del

Recommended Posts

Gjest Torill Berg

Svend Theodor Christiansen født 08.09.1845, døpt 30.11.1845 og konfirmert 30.11.1860 i Tomter kirke i Hobøl sogn. Foreldre er Christian Amundsen og Antoinette Christine Stiansdatter.Skulle gjerne ha flere opplysninger om Christian og Antoinette. har forsøkt å finne vielsen ved å se i kirkebøkene for Hobøl fra 1845 og bakover. Kan ikke finne det. Kanskje erd e gift i et annet sogn?Håper noen kan hjelpe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...
Gjest Hogne Holst

Hei Torill. Mulig har du funnet svaret alt, men jeg prøver likevel. Foreldrene var som du sier Christian Amundsen og Antonette Cathrine Christiansdatter. Jeg har ikke funnet vielsen verken i Hobøl, Spydeberg eller Skiptvet. Antonette døde på Grimsrudplass 7.6.1850, 46 år gammel. Christian er nevnt som enkemann på Adamstuen (Grimsrudplass) i 1865. Kjenner ikke foreldre til Antonette. Christians foreldre var Amund Thorersen og Christine Olsdatter Torp (Riggesemplass). Amund kom fra Bye i Rødenes da han ble gift med Christine. Ønsker du flere opplysninger, vennligst ta kontakt. Med vennlig hilsen Hogne Holst

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.