Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ann-Magritt Heggelund

[#4228] Peder Georg Johannesen

Recommended Posts

Gjest Ann-Magritt Heggelund

Hei, takk for tidligere tips angående min farslekt. Jeg har kommet til at min bestefar muligens er Peder Georg Johannesen, f. 1884 på Stiklestad øvre, Værdal. I 1900 bosatt i Innhereedsveien 43, Trondheim da som smedlærling. Er det noen som vet hvordan det har gått med vedkommende senere i livet ?Mange takk !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ann-Magritt Heggelund

Hei igjen, jeg ser at min avsluttning på inlegget er mangelfull. Vårt problem er at vi ikke med sikkerhet hvem som er min bestefar, vi vet at han het Georg Johannesen f. ca 1884. Vi har lett og funnet mange ved det navnet, har undersøkt disse og sjekket de ut av saken. Ut i fra de opplysningene som vi har funnet om min far så hadde han en helsøster,hun døde i 1937 barnløs og uten noen familie. Vi vet og at min far var født i Trondheim, hans mor het Mathilde Olausdtr.fra Bjørnør.Men vårt store mysterium er hvor min farfars slekt kommer i fra. Det er derfor vi spør om noen vet noe om denne Peder Georgs senere liv, kanskje kan vi sjekke ham ut eller kanskje har han familie etter seg som vi ikke vet noe om.Et av problemene våre er og tilgangen til kildemateriell fra vår nære fortid. Vi håper fortsatt !På forhånd mange takk !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.