Gå til innhold
Arkivverket

[#4536] Gustav Martin Gulbrandsen


Gjest Christina Frøysland
 Del

Recommended Posts

Gjest Christina Frøysland

Gustav Martin Gulbrandsen er fra Kristiania, jeg vet ikke om han er født der. Han giftet seg etter 1900, og fikk det første barnet i 1905. Gustav ble gift med Helga Marie fra Eidsvoll, og de bodde der først, men flytte til Nes på Romerike.Nabogården het nygård.Gustav hadde to brødre, Albert og Fritjof, pluss at han hadde en søster, men henne vet jeg ingenting om.Gustav skal ha jobbet på jernbanen eller lignende i OsloVet noen noe mer om Gustav og hans fofedre?Froeysland@hotmail.comHilsen Christina

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 år senere...
Gjest Trond Øivindsson Lunde

[url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=8032&sok=frøysland&nr=10&antinnlegg=8&startnr=&antall=&spraak=#anker>Lenkenr. 195: LenkeForeldrende Julius Gulbrandsen og Fredrikke Amalie Laurense Thoresen, begge født 1855, Adresse var Ruseløkkveien 36 Hun var vel antakelig identisk med dattera til Martin Henrik og Ingeborg Thoresen, Strandgata 11, Trefoldighet i 1865:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trond Øivindsson Lunde

Vielse 24. september 1882 i Trefoldighetskirka, nr. 122: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=5436&idx_id=5436&idx_listetype=vi&idx_kjonn=&uid=ny&idx_side=-28>Lenke Hans adresse Ruseløkkveien 36, hun Ruseløkkveien 40.Han født i Gjerdrum, konfirmert 9. oktober 1870, nr. 17: LenkeDet må vel være han som bodde på Lille-Ask i 1865: LenkeKanskje dette er Gustav Martin i 1900:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.