Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Øystein Andersen

[#4555] 1900-telling for Aker.

Recommended Posts

Gjest Øystein Andersen

Jeg søkker etter etterkommer etter disse familien som bodde på Skjervenbro i Maridalen, V-Aker i 1900 (nå Oslo). (1) Johan Olsen f. 1865 i Sverge og hans kone Wilhemine Olsen Solberg f. 1868 i V-Aker. Barn: Jenny f. 1889, Trygve Wilhelm f. 1892, Emma Ovidia f. 1895 og Arvid Henry f. 1898. (2) Carl Alfred Solberg f. 1863 i Kongsberg og hans kone Helma Theodora Solberg f. 1865 i Sverge. Barn: Agnes f. 1888, Helga f. 1890, Eugen f. 1891, Oscar f. 1893, Ohsten f. 1896 og Franz f. 1898.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Dag Brodin

Her finnes det mange muligheter. Er det dine slektninger? Finnes det kanskje eldre personer i slekta, dette er jo personer som har levd i vår tid. Gå til kirkebøkene for V Aker og sjekk om familien fortsatt bodde i Maridalen ved barnas konfirmasjon. Gå til adressebøker for Kristiania, noen flyttet sikkert dit, kanskje foreldrene også ? Bytellinger finnes i såfall. Iblant er barna oppført i adresse og telefonbøker også, så kommer man et skritt videre Kanskje kan lignings og folkeregisteret hjelpe, men det har jeg ikke prøvd selv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Øystein Andersen

Prøver igjen om det er noen som kjener noe til disse to fam.Hilsen Øystein

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.