Gå til innhold
Arkivverket

[#4617] Anna Persdotter Dvergedalen, Indre Sogn


Gjest Øyvind Gjervik
 Del

Recommended Posts

Gjest Øyvind Gjervik

Lurer på hvem foreldrene til Anna er. Hun er født ca.1818, kanskje litt før, kanskje litt senere. Hun ble gift med Johannes Erikson Baten (f.1815). De hadde bl.a. datteren Ingeborg Johannesdotter Baten. Anna er fra Sogndal. Under folketellingen for 1865 finner jeg flere Anna Persdotter (Pedersdotter) fra Sogndal født på omtrent på samme tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Britt Frank

Ved vielsen (vielser i S&F)er det notert at Anna fra gården Dvergedal er f. i 1821. Johannes er fra gården Batten i Hafslo. Under døpte i S&F finner jeg under Dvergedal bare en Anna som passer - f. i 1818. Foreldre er Per Olss. og Ingeborg Erikd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Britt Frank

P.S. Du finner Anna og Johannes med 4 barn også i FT 1865/Hafslo - på gården Baten store, Sogn Solvorn og Fedt. Lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øyvind Gjervik

Det må være den samme Anna selv om fødselsårene hennes varierer i kirkebøkene. Det må være i kirkebøkene det ligger en feil.Det viser seg at Anna`s foreldre er Per Olsson Dvergedal (f.1781) og Ingeborg Erikdotter. Per`s foreldre er Ola Sølfestson Dvergedal (f.1741) og Brita Perdotter. Ola`s foreldre er Sølfest Olsson Dvergedal (f.1705) og Anna Kristendotter. Sølfest`s far er Ola Sølfestson Dvergdal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.