Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Nina Johansen

[#4722] Marie Torgersdatter, Ullensaker

Recommended Posts

Gjest Nina Johansen

Hei. Jeg søker etter Marie Torgersdatter sine aner. Hun er f. 1860 i Ullensaker, og hun var gift med Petter Strøm. (Han ble forresten døpt Peder Elenhard Fredriksen),f. 1833, og var fra Rælingen, (Vestre Strøm). Kan Marie kanskje være den Birthe Marie, datter av Torger Haakensen og Marie Christoffersdatter som bor på gården Hestehagen(under Flindrum) i Ullensaker??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Normann

I følge Familysearch.org er den Birthe Marie som bor på Flindrum f. døpt 1.januar 1861. (Foreldre som du nevner ovenfor, Torger og Marie.Iflg. samme sted, het nemlig Din Marie "Berthe Marie: Berthe Marie TORGERSDR Sex: F Marriage(s):Spouse: Peter Elenhard STROM Marriage: 24 Feb 1881 Ullensaker, Akershus, NorwaySå, du er nok på rett spor. Da Bygdeboka for Ullensaker har utelatt husmanns-standen, finner jeg ikke disse nevnt under Flindrum. Familien er forøvrig på Braaten Søndre i 1875-tellinga.Kirkebøkene er nok rette sted å lete tenker jeg! Lykke til! Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Johansen

Se her ja, da er jeg nok på rett spor. Takk for hjelpen. Hilsen Nina.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.