Gå til innhold
Arkivverket

[#4764] Ole Jensen/Løten


Gjest Bjørn Christensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bjørn Christensen

Jeg er på jakt etter Ole Jensens foreldre. Ole var født på Løten/Hedemark i 1850, men er ikke i stand til å finne ham i folketellingen for 1865. Ole var gift med Helene Amalie Olsdatter også født i 1850 i Kristiania og drev i 1900 firmaet Jenssen og Holth Br.vins Vin og Cigarhandel i Kristiania.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jon Torp

Informasjon om bostedet: Tellingsår: 1865 Kommune: Løten Kommunenummer: 0415 Navn på bosted: Aadalsbruget* Antall personer registrert på bostedet: 28 Jens Olsen Husfader g Snedker 1822 Vang Johanne Jensdatter hans Kone g 1828 Vang Ole Jensen deres Søn ug Smed 1850 Løiten Emil Jensen deres Søn ug 1852 Løiten Syver Jensen deres Søn ug 1864 Løiten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espen Skjærbakken

Tettstedet Ådalsbruk ligger syd i kommunen, og har oppstått rundt Aadals Brugs mekaniske værksted og jernstøberi (ca.1842-1928) Ådalsbruk var det største industristedet mellom Kristiania og Trondheim noe før århundreskiftet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.