Gå til innhold
Arkivverket
tom askerøi

Ragna Marie g Andresen f 28-11-1882 Arendal

Recommended Posts

tom askerøi

I folketellingen 1910 finner jeg henne som ektefellen til Alfred Ingvald Andresen f 19-04-1879 i Kristiania med fire barn i Orkenøgaten 2.

 

Jeg kan ikke finne noe barn med rett fødselsdato døpt i Arendal - men et par andre med samme fornavn på nesten riktig tidspunkt. Men hun kan ikke være noen av disse da jeg finner dem begge i 1910-tellingen. Familysearch foreslår at det er hun som blir døpt i Austre Moland, Vest-Agder (far: Aunn Alexander Sylvertsen, mor: Maren Thorine Torgesdtr). Ikke usannsynlig - det var sikkert ikke uvanlig å "runde av" til nærmeste større sted dengangen heller.

 

På den annen side kan jeg ikke finne denne familien i 1900-tellingen, og uansett så må jeg vel finne vielsen for å få sikkerhet om hennes pikenavn. Nå har jeg (etter beste evne) lest samtlige skannede kirkebøker som ligger her på Digitalarkivet i Oslo og Aust-Agder uten å finne det jeg søker. Nå synes jeg høystakken begynner å bli stor og knappenåla liten, så tyr jeg til dette hjelpemiddel: Er det noen som har sett vielsen - eller som kjenner (til) damen på annet vis?

 

På forhånd 1000 takk for all hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
tom askerøi

1000 takk til Carsten - jeg er overveldet. (Hvordan får du det til?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.