Gå til innhold
Arkivverket

[#4914] Slægten Jordhøy i Bamle - Skien - Lesja og hele N


Gjest Bent Jørgensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Bent Jørgensen

Der var en gang en Prest Peder Larsen Jordhøj født 8-8-1695 i Udesundby,han døde i Norge ca 1770,han blev præst 16-10-1727 i Bamle og Skien der er også en mulighed for at han har kaldt sig Brochmann efter Moderen.Han var gift og efterlader sig 3 sønner hvoraf Lars var Præst og der var også 2 Døtre. Der skulde også omkring 1800 talet i Lesja havde været en prest Peder Alstrup Jordhøy , han må være født i Norge ,da slægten Jordhøy først er kommet til Norge 1772 Skriv venligts til mig på be-ka@mail.tele.dk Med Venlig Hilsen Bent Jørgensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfinn Kjelland

Peder Alstrup (Pederssen) Jordhøy f. 1741 i Bamble d. 1820 i Lesja var kapellan i Botne før han ble sokneprest i Lesja i 1782. Var i embetet på Lesja til sin død. Gift, 4 barn, stor etterslekt. Se Bydebok for Lesja bd 3 (Lesja kommune 1996) s. 38.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.