Gå til innhold
Arkivverket

[#4943] Slekt av David S Wasdahl


Gjest Kirsti ladegård
 Del

Recommended Posts

Gjest Kirsti ladegård

Min venninne Wendy Wasdahl, født i San Francisco USA leter etter slektninger av sin avdøde norske far David S Wasdahl. Hun tror han var født i 1914, han døde i 1952. David Wasdahl arbeidet i marinen. Hun vet at han hadde en søster som het Elvira. Hun har aldri vært i Norge, men hun skulle ønske det gikk an å spore opp eventuelle slektninger i Norge. Kan noen hjelpe henne? Hilsen Kirsti, oslo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila Normann

Hei! Dersom Wendy's foreldre ble gift, er som regel fedrenes navn registrert. Det er litt vanskelig å finne folk i norge etter 1900, dersom man da ikke kjenner familien direkte. Jeg fant forøvrig en Mathias Wasdahl f. 1877 i Solum, bodde i Kristiania i Folketellingen 1900. Han emigrerte ugift til Pennsylvania i fra Kristiania 3 mai 1906 med båten Hellig Olav. (ref.nr. 181200 i emigrantprot. på Digitalarkivet) Dette kan jo være et spor. (kanskje en i Davids familie).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.