Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Baard I Freberg

[#5074] Søk Peder Olssen. bORRE I vESTFOLD

Recommended Posts

Gjest Baard I Freberg

Er det mulig å gå videre fra folketellinga fra f. eks 1801, og finne ut HVOR vedkommende var født ? Jeg søker etter Peder Olssen født 1721 el 1723, beboende på Freberg Nordre, Borre. Det står et nummer til venstre for navnet nr. 1473. Hva betyr dette ? kAN NOEN HJELPE ??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Nummeret er bare et løpenummer som ikke har opphav i originalkilden. I 1801 registrerte man dessverre ikke fødested. For å komme lenger bakover blir du nødt til å ta andre kilder i bruk, som feks kirkebøker, skifter etc. Jeg kjenner ikke til at disse kildene for Borre ligger på nett, så dersom ikke andre slektsgranskere på nettet kan gi deg noen tips, kan det tenkes at du må bort fra dataskjermen og stikke hodet ned i mikrofilmede kirkebøker og skifter, feks på ditt lokale bibliotek.Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.