Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørg Vik

[#5337] Sørhelle i Kvinesdal

Recommended Posts

Gjest Bjørg Vik

På vegne av Pauline Salmon i San Diego California søker jeg etterkommere i Norge av Johannes Johannesen Sørhelle og kone Inger Aanensd. Sørhelle.I 1865-tellingen bodde de på Sørhelle med tre sønner.Johannes f. 1855. Wellen f.1858 og Abrehan Elias f. 1859Både Johannes og Abrehan emigrerte til USA innen 1890. Pauline er barnebarn til Johannes, eller John Johnsen som han kalte seg der. Abrehan,eller Abe Johnsen har også slekt etter seg i USA.Spørsmålet er: Hva skjedde med Wellen? Jeg finner ikke familien igjen i 1900-tellingen.Kan noen hjelpe meg videre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sigbjørn Sandsmark

Der er jo Kvinesdal Historielag, der er der sikkert hjelp å få. Kirkebøkenes inn og utflyttede er verdt å ta en kikk på-likedan konfirmerte / døde-osv. Panteboka kan opplyse om tidspunktet eiendommen ble overdratt til nye eiere,skifteprotokollen bør også undersøkes. Sig---

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.