Gå til innhold
Arkivverket

[#5903] Mathias Pedersen, Biri


Gjest Marit H. Knutsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Marit H. Knutsen

Er det noen som kan gi meg opplysninger om disse to? Mathias Pedersen fra Bratstien Biri født 21/10-1815, gift med Marthe Nielsdatter født 24/5-1815.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Hamberg

I FT 1865 finner du dem i Kristiania, bydel Gamle Aker Menighet, begge med fødested Biri og fødselsår 1815.Mathias er da smedmester.Kjell H

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Liv Marit Haakenstad

Marte Nielsdatter er født på Huskelhuseie, Biristrand 24/3-1815, dp. 26/3-1815 i Biri Kirke. Foreldra er Niels Iversen Øveraasen og Marthe Olsdatter. Huskelhus (uttales Huskelus) og Bratstigen (Brastien) er nabogårder. Øveraasen er også en del av Biristrand.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...
Gjest Øivind Thoresen

Mathias Pedersen hadde tydeligvis også en bror- Peder Pedersen f. 1811 trolig på gården Aasen og de flyttet senere til Bratstigen. Foreldrene slik jeg kan se det var Peder Johnsen og Anne Pedersdtr. Er det noen som vet hvor disse kom fra? mvhØivind

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.