Gå til innhold
Arkivverket

[#5966] Anne Olsdtr død 1778 gift med Tollef Madsen Torber


Gjest Magne Pettersen
 Del

Recommended Posts

Gjest Magne Pettersen

Hei Søker opplysninger om Anne Olsdtrs foreldre og søsken. Hun og Tollef Madsen 1693-1770 fikk i hvertfall to døtre. Åse gift med Anders Andersen Arneberg Marthe 1741-1781 gift med Anders Nilsen Kolsrud (noen som vet hvem foreldrene hans var oxo ??)Stor sommerkozz til alle fra meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jon Torp

Ved skifte etter Tollef 23 april 1770 på Torberg, ser vi at han etterlater seg 3 voksne barn. I tillegg til døtrene er det sønnen Ole, som overlever faren, men som det er skifte etter på Torberg dagen etter farens skifte. Ole etterlater seg 4 barn. Tollefs svigersønn, Anders Nilsen ROLFSRUD, var sønn av Nils Lauritzen Østerud og Maren Hansdatter Rygh. Kjenner ikke foreldrene eller søsknene til Anne Olsdatter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Magne...fant et skifte etter Rasmus Michelsen Dynge 1. mai 1732...han etterlater seg enken Siri Olsdatter, men ingen barn. Det sies i skiftet at arvingen er Ole Kolberg som er den dødes broder.....denne Ole (Michelsen) Kolberg har to barn: Anders Olsen 32 år og Anne Olsdatter som sies å være gift med Tollef Madsen Torberg ....videre sies det i skiftet at den dødes søster er Goroe Michelsdatter gift med Ripe ? Olsen Schelbredeie....dermed er ditt spørsmål besvart.....eller??? Hilsen Jon Torp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Magne Pettersen

Heisann.ja jeg er veldig intresert :) Du kan godt sende det vi a en email adressen er magne_pettersen@c2i.netTusen takk for all hjelpMvh M.Pettersen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.