Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Nilsen

[#6047] Kirkebøker på diskett/CD-rom

Recommended Posts

Gjest Kari Nilsen

Hei!Jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kommer meg så lett ut lenger. Fins kirkebøkene på disketter/CD-rom som jeg kan bruke på datamaskinen min hjemme? Jeg har ikke noe apparat til å kjøre mikrofilm på. Hvis de fins på diskett/CD-rom - lånes de ut eller kan de kjøpes. Er det håndskrift eller datamaskinskrift? Jeg tenkte først og fremst kirkebøker fra Asker og Lier. Vet noen hvor kan jeg henvende meg for å få tak i dette? Mvh. Kari Nilsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Greta Storm Ofteland

Du kan bestille kirkebøker på CD hos Riksarkivaren. Oppgi kirkebøker, hvor og årstall. Sjekk prisen med Riksarkivet først slik at du er forberedt på den. Kvaliteten kan være noe varierende alt etter originalens forfatning. Du kan antagelig henvende deg til førstekonsulent Svein Warberg e-post: svein.warberg@riksarkivaren.dep.no hilsen Greta S.O.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.