Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sveinung Remøy

[#6095] Peder Andreas Christoffersen (1845-1891), Bodø

Recommended Posts

Gjest Sveinung Remøy

Jeg ønsker å komme i kontakt med etterkommere etter Peder Andreas Christoffersen (1845-1891). Han var bror til min oldemor Alethe Helene Christoffersdtr. (1848-1912). Han var født på øya Bolga i Meløy kommune. Han flyttet til Bodø og arbeidet som malermester. Han var gift med Clausine Hansdtr., f. 1846 i Flakstad i Lofoten. De hadde seks barn: Theodor Kornelius, f. 1874, Helga Caroline, f. 1875, Johannes, f. 1878, Petra, f. 1881, Klaudia Alexandra, f. 1883 og Mathilde, f. 1885. Er det noen av dere som vet om etterkommere etter noen av disse?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Eric Swane

Jeg snublet over dette gamle innlegget nettopp.Min sønn og frue er etterkommere atter malermesteren og hans datter Helga. Jeg har masse info om den greinen, f eks portretter av Clausine!Jeg tror jeg har en email adresse til deg og tar kontakt, min er fornavn.etternavn at tele2.no.Gleder meg!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.