Gå til innhold
Arkivverket

[#6105] Finnes Steenseie i Aker?


Gjest Per Håkon Christiansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Per Håkon Christiansen

Marthe Kathrine Andersdatter og Christen Frandsen Steenseie har datteren Maren Helene (14) til konfirmasjon i Aker i 1843. Ligger Steenseie i Aker, og i tilfelle hvor? Er det noen som vet mere om familien?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odd Nystrøm

Gården Steen lå på Rødtvedt i Aker, men finnes ikke lenger. Den forsvant vel i forbindelse med den sterke utbyggingen i området. Marthe Kathrine Andersdatter kan muligens være datter av Anders Tronsen Steen og Marie Torkilsdatter. Jeg har ikke kartlagt Marthe som barn av disse tidligere, men det er jo ikke sikkert jeg har fått med alle :) Kanskje du kan finne noen opplysninger på http://home.c2i.net/onys/default.html Let etter Steen under "Platser". Hilsen Odd Nystrøm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per Håkon Christiansen

Dette høres lovende ut, særlig fordi "omgangskretsen" synes å være fra området Sagene - Torhov - Åsen. Åsen lå vel ikke så lang fra dagens Sinsenkryss, og da er ikke Rødtvedt så langt ifra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.