Gå til innhold
Arkivverket

[#6230] Hvor kommer de fra ???????


Gjest Svein Hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Svein Hansen

Hvor kommer Anders Larsen og Ingebor (g) Pedersdatter fra.I 1821 fikk se en datter Larsine Marie Andersdatter f.12/2-1821, døpt 25/2-1821.Domkirken?Men hvor kommer Anders og Ingebor(g) fra.Kan ikke finne de født ,døpt eller gift i Bergen.Håper noen har opplysninger om dette. Svein.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Den som leter skal finne. De har nok fått flere barn i Bergen enn som så. Han står vekselvis oppført som Anders og Andreas .Bostedsadr. 11-144.I tellingen for 1815 i Bergen finner du ham som Undermaaler /Tjener eller Dagleier).Ved flere av barnefødslene er han oppført som matros.I tellingen i 1801 finner du de igjen . Han er 28 år og hun 26 år.Da er det nok de samme du finner gift i Nykirken 08.06.1800.Du finner ham oså i matrosrullene her på Digitalarkivet.Der står det at han er født i NK i 1775.Om du ser i undesøkleseskom. 1803-1805(militærrullene)finner du ham også som Andreas , hjemmeværende med skade i et kne.Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.