Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tor Kvien

[#6272] Astad, Øre og Kleive i Romsdal

Recommended Posts

Gjest Tor Kvien

Nils Olsen Astad fra Øre i Romsdal f. 1826, d. 1894 ble gift 1850 m. Karoline Ørgersdtr fra Kleive i Romsdal. Karoline f. 1826, d. 1881.  I følge folketellingen for 1865 var hun fra Trondheim - muligens født der, eller at hun var bosatt i Trondheim da hun giftet seg.  Disse to var bosatt på Klubben under Rødsand i Bremsnes sogn på Averøya (Averøy kommune). Disse opplysningene er fra Averøy Bygdebok bind II.  Jeg er interessert i opplysninger om aner eller andre opplysninger om dette ekteparet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torgeir Kvalvaag

Jeg vet ikke om du har fått svar på ditt spørsmål, men sånt umiddelbart kan jeg si at det er stor sannsynlighet for at folk som kaller seg Astad kommer fra Astad i nåværende Gjemnes kommune. Tilbake til f.eks. 1865-tellingen må du lete under Tingvoll/Øre sogn.Mvh Torgeir Kvalvaag

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.