Gå til innhold
Arkivverket

[#6394] Benkestok-slekten??


Gjest Birger Forsmo
 Del

Recommended Posts

Gjest arne kvitrud

For å fortsette i Rigsarkivet i København, 860, Håndskriftssamlingen 1, Terkel Klevenfeldt (født 1710 død 1777), Dokumenter vedr adelige familier, pakke 21 omslag merket 'Benkestok', ser en av dokumentet nedenfor at han bruker bokstavene 'TK'.Det er et svarbrev datert 17.2.1639 fra Brynhild Benkestokk til kansleren Jens Bjelke på en møteinnkalling for adelspersoner i Oslo.Jeg har dessverre vært ustø på hånda da jeg tok den første sida.

bilete7781.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest arne kvitrud

I tilegg til de to dokumentene som er gjengitt over inneholder Rigsarkivet i København, 860, Håndskriftssamlingen 1, Terkel Klevenfeldt (født 1710 død 1777), Dokumenter vedr adelige familier, pakke 21 omslag merket 'Benkestok', bare avskrifter av tre dommer som han oppgir er fra 'Norske Dombog' for 1599, 1604 og 3.7.1619. Jeg har ikke sjekket, men jeg regner med at disse er trykket i Norske Herredagsdombøker. Så jeg ser ikke noen grunn til å legge dem ut her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.